MATINTAGS-PLANERING

Tumblr_krd9bka5on1qzbqvao1_500_large
Imorgon ska endast detta konsumeras:

Frukost: En macka med pyttepyttelite smör, en kopp te.
Lunch: Två mackor med pyttepyttelite smör, en kopp te. (kanske coca cola light beroende på hur jag känner mig.)
Mellanmål: ENDAST SOCKERFRITT TUGGUMMI. INGET ANNAT <--- VIKTIGT. Jag får inte gå runt och småäta längre. Måste sluta.
Middag: Så lite som möjligt utan att mamma börjar misstänka något.

Nu ska jag sova,
godnatt! <3
//Audrey


Hunger

20090326175129
Jag är hungrig. Men nej. Jag ska inte smyga ut i köket och äta något. Jag tycker om hungerkänslor. I alla fall brukade jag göra det. Det var enda tiden då jag kände mig vacker. Jag ska komma tillbaka till det. jag MÅSTE komma tillbaka till det.
//Audrey


Don't ever forget, don't ever fucking forget.


Ny diet?

Z106901535_large
Det här borde bli min nya diet, coca cola light, cigg och piller. Praktiskt taget går jag ju på det redan, fast jag avskyr coca cola light och jag har lovat älskling att sluta röka. Men what she doesn't know can't kill her, right? Borde be någon köpa åt mig... På lördag ska jag träffa M, hon borde kunna fixa. Och piller har jag så det räcker, iaf tills jag kommer till Sthlm, då kan jag skaffa nya.

Det borde få mig att gå ner, eller hur? Vad tror ni?

//Audrey


HELVETE

Är i Skåne nu. Vi har ingen våg här. Jag har inte vägt mig på två veckor. Och inget måttband tog jag med mig heller. FuckFuckFuck. Jag vågar inte ens tänka på hur mycket jag väger/vad mitt midjemått är just nu, fast ändå tänker jag på det. Och nästa vecka kommer älskling hit och ska bo med mig och min familj några dagar, då kommer hon se hur äckligt fet jag har blivit. Hon vill säkert inte ha mig då längre heller.
HelveteHelveteHelvete.

sdftgyhu
//Audrey

MY FIRST LOVE

Du sa att du inte ville veta av mig. Att du ville att jag skulle lämna dig ifred. Och det gjorde jag. Jag lät dig vara, trots att hålet i mitt hjärta bara blev större och större ju längre tid som gick. Alla säger att tid läker alla sår, men vet ni vad? Det gör det inte. Inte alltid. Ibland blir det bara värre.

Vi var varandras liv i 8a månader. Ingen känner mig så väl som du, och ingen känner dig så väl som jag. Vi vet allt om varandra, bara en blick och vi vet exakt hur den andra känner. Vänskap utvecklades till kärlek. Till min första riktiga kärlek. Du sa att du älskade mig, dagen därpå blev du tillsammans med ditt ex. Jag har aldrig mått så dåligt som då. Jag lät Ana komma in i mitt liv mer och mer, jag ville bli smal och vacker för din skull, jag ville att du skulle se hur jäkla perfekt jag var och hur bra jag klarade mig utan dig. Allt du såg var ben och du äcklades. Men vi fortsatte vara vänner, även om det alltid fanns en viss spänning mellan oss. Du sa återigen att du älskade mig, att du ville vara med mig men du älskade din flickvän också. Det var inte okej, du byggde upp ett hopp hos mig som inte borde få ha funnits.
Det hoppet försvann aldrig.

Din flickvän dumpade dig, och två sekunder senare ringde du mig, och så var vi tillbaka. Vi umgicks varje dag, dygnet runt, pratade i telefon, smsade, sågs, promenerade, träffade varandras vänner, varandras familjer, men trots detta och trots alla kärleksförklaringar, snuddade våra läppar aldrig ens vid varandra.

Du dumpade mig, eller bröt med mig kanske man ska säga då vi aldrig konkret var ihop, och det krossade mig igen. Det var då du sa att du inte ville veta av mig längre. Och jag sa detsamma, jag sa att jag inte klarade av att vara vän med dig så det spelade ingen roll om du inte ville veta av mig. Jag var så jäkla sårad, jag trodde du brydde dig mer om mig än så, men tydligen inte. Och du var så jäkla lycklig, dem få gånger vi sågs eller överhuvud taget hade kontakt, berättade du om hur underbart ditt liv var. Det kändes som om jag aldrig betytt något för dig, som om du mådde så fruktansvärt mycket bättre utan dig.
Det slet mitt hjärta i ännu fler bitar.

Sedan träffade jag henne. Hon som lärde mig att kärlek kan vara enkelt, eller i alla fall inte lika dramatiskt som din och min historia hade varit. Hon kände dig, men visste inte allt om oss. Hon känner mig faktiskt knappt, vet bara kortfattat om min ätstörning, att jag varit deprimerad och att du var min första riktiga kärlek. Fyra dagar efter att jag sagt att jag fallit för henne, kysste hon mig för första gången. Det var inte magiskt så som jag antagit att vår första kyss skulle varit, men det var mysigt och jag var glad. Hon fick mig att bli glad.
Om du var min favoritsort av heroin så var hon min medicin.
Problemet är bara att heroin är så mycket mer intressant och har en större dragningskraft än medicin.

Häromdagen smsade du att det största misstaget i ditt liv var att du sårade mig, och om du fick ångra något var det att du bröt med mig. Hon var här då. Låg bredvid mig i sängen och vi hade precis kyssts och myst. Det smset fick mig att bli stel i hela kroppen, om du sagt samma sak för två veckor sedan hade jag gjort allt för att få dig tillbaka, men nu... Nu hade jag ju hon, min medicin, och du hade också någon ny.

Men vi båda vet att vi aldrig kommer kunna vara "bara vänner", vi har försökt men det går inte, det finns för mycket smärta, sorg, kärlek, minnen för att det ska gå.

Vi älskar varandra för mycket.
Tumblr_l4f4fkn6fy1qbzz1w_large
//Audrey


RSS 2.0