Nothing taste as good as thin feels.

Jag är duktig nu för tiden. Jag äter endast ett mål per dag och det är middag, om jag bor hos mamma. När jag bor hos pappa äter jag ingenting utom möjligtvis några morötter när hungern blir för svår. Just nu bor jag hos mamma men har haft möten angående skivor och sådant (går ut nu i vår) så har kunnat säga att jag äter där. Fast det gör jag förstås inte. Åh jag är så glad och nöjd och åh. Vågen stod på 50 igår morse. 50 kg. 3 kg kvar till idealvikten. 3 ynka kilogram. Jag ska lyckas. Jajaja. Äntligen. Äntligen ska jag bli fin.
Tumblr_lv34ega2oj1r1o7v1o1_500_large_large
//Audrey

Hunger.

Hunger. Så jävla fucking hungrig. Men jag ska inte äta. Nej. Har inte ätit något annat än te och två mandariner på två dagar. Ska klara det här. Ska bli smal.
Skar mig igår. Älskade såg det idag. Hon sa ingenting men jag vet att hon såg. Och jag vet att hon oroar sig. Jag hatar att jag får henne att må dåligt. Jag vill bara känna någonting, rakhyveln hjälper mig, så länge jag inte dör, är det okej, right?

Fitta.

Skulle tränat ikväll. Zumba. Skulle gått med Henne. Men hon ställde in. Och jag orkade inte gå dit ensam.
Helvete. Så. Jävla. Svag.

DIN JÄVLA HORA.

Hon är på väg ned i det. Nej. Hon får inte. Ändå står det där. Svart på vitt på hennes privata blogg. Nejnejnej. Inte min älskade. Jävla fitthora Ana kunde du inte lämna henne ifred? Varför var du tvungen att sätta dina klor i henne? Nejnejnej. DIN JÄVLA HORA.

RSS 2.0